Bloggportalen Statistik

lördag 11 maj 2013

Apladalen och en fika som slog alla rekord!!

Idag har vi varit hos Jenny och Per och ätit lunch, besökt Apladalen och fikat. Nils har lekt med deras katt Fisen, eller mest jagat den rättare sagt.. Nils tyckte det var jättekul och Fisen var inte helt oäven för han försvann ju inte helt och hållet utan höll sig i närheten.

Till lunch åt vi grillat, klyftpotatis, champinjon/paprikaspett, bea och en jättegod melonsalsa. Efter lunchen så åkte vi till Apladalen i Värnamo och kollade in djuren och Nils lekte i lekparken.

Sedan åkte vi tillbaka hem till P & J och Jenny serverade en fika som slog alla rekord!! Hon hade gjort fyra sorters egengjord glass, egnagjorda polka-maränger, egnagjorda brownies, minimarschmallows, egengjord chokladsås, vispgrädde, egengjorda glasstrutar och till detta serverades supergott Nespresso-kaffe. Så galet gott!!

Jag tänkte på serien Solsidan där de tävlade om vem som lagade mest avancerad middag så vi får göra som de gjorde där: Hyra en egen prisbelönt konditor i smyg till nästa gång vi ska bjuda tillbaka på fika och låtsas som att vi har gjort det själva, hehe! :)

Vi är nyss hemkomna och jag har precis gjort varma mackor och Pontus håller på och nattar en trött Nils som har haft en rolig dag! Nils tyckte det var jättekul att leka i deras trädgård för den hade en rolig kulle i gräs och en liten trappa som han kunde klättra upp och ned i!

Det här kallar jag fika!! :)
Apladalen
Jag träffade en stilig karl i parken :) Men han var lite för stel för min smak..
Nils hittade ett roligt hus i lekparken
Med roliga "fönster" som man kunde titta ut genom


...och försöka pressa ut huvudet igenom...! :)











2 kommentarer:

  1. Vill bara säga att vi hade så roligt i lördags och vi ser fram emot framtida barnkalas :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det ska bli spännande att få träffa den lilla nya människan som du har i magen! :) det är många roliga år som vi har framför oss!

      Radera