Bloggportalen Statistik

tisdag 2 april 2013

Lasse Kronér i soffdrama

Jag och Pontus stod i köket nyss och höll på med maten. Då hör vi plötsligt en duns och sen Nils som börjar gallskrika. Då har Nils lutat sig för långt ut över soffryggen, soffkudden har tippat över och Nils far över soffan och ner i golvet, aj! 

Detta har vi väntat på ska hända för Nils älskar att slänga sig mot soffryggen och hänga över med överkroppen så det var ju bara en tidsfråga innan det skulle hända. Stackars gubben, han låg och gosade mot mitt bröst länge efter olyckan. Men nu är han igång och busar igen så det var nog ingen allvarligare smäll mot huvudet som tur var. Nils huvud borde vara vant vid smällar vid det här laget! Tur att de är ganska tåliga ändå de små liven. :)

Nu ska jag strax gå ut på en kvällspromenad i det sköna vädret. Så härligt nu med sommartid så att det får vara ljust så länge på kvällen! 

Nils fick passning av sin farmor idag på morgonen då Pontus var och kollade upp några leverfläckar på vårdcentralen, men det var ingen fara med dem som tur var. Men de fotades och mättes bara för att hålla koll ifall de skulle förändras.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar