Bloggportalen Statistik

fredag 8 mars 2013

Nils möter sin rädslor

Nils och Pontus har varit och snackat med hunden Rallan idag. Nils har bestämt sig för att bli vän med djuren istället för att vara rädd för dem och det går bättre och bättre! Nils tyckte att hunden var jättekul och han bara garvade åt honom och var inte alls rädd. Till och med när Rallan skällde så bara skrattade Nils! Kul! :)

Dock råkade Nils ut för ett bakslag häromdagen. Han satt och kollade på ett barnprogram på tv, på barnkanalen. Och helt plötsligt är det ett lejon som ryter till och Nils blir jätterädd! Stackars lilla gubben, nu gäller det att börja ha knas på vad som visas på tv:n. Men man tror ju att barnkanalen ska vara safe, men icke!

Jag är nyss hemkommen från jobbet och nu väntar fredagsmys i hemmets lugna vrå.

Jo förresten, jag var i Tenhult nu en snabbis och skulle köpa knäckebröd på Coop.  I kassan framför mig så står det en gammal tant och hon har inga varor förutom en gurkburk som hon håller i handen samtidigt som hon står lutad mot sin rullator. När det blir hennes tur så säger tanten till kassörskan att hon   bara behöver hjälp med att öppna gurkburken. Så tanten hade alltså vacklat hemifrån med sin rullator ner till Coop bara 
för att få hjälp med att öppna burken! 

Lilla tanten, jag ville nästan ta med henne hem! :(

Fd. Lasse Kronér och senôr Rallan!

Lasse talar om för Rallan vart skåpet ska stå

1 kommentar: