Bloggportalen Statistik

fredag 15 mars 2013

Många barn blir det

Nu har vi precis ätit hämtmat från Casa Grande, idag orkade ingen av oss stå vid spisen. Nils slog på stort med spagetti och köttfärssås på burk! Men han åt som om det vore oxfilé så grabben är nöjd, husfriden är intakt. :)

Natten i Knois hade gått bra, Nils sov hela natten utan ett knyst och vaknade 08:30. Så kul att han kan sova någon annanstans utan några problem!
Nils har varit ute mycket idag och ägnat sig åt att bland annat samla sten och lägga på trappen. Ett nöje så gott som vilket annat! 

Idag har även de nya grannarna kunnat flytta in i huset mittemot så Nils fick träffa deras lilla tjej som heter Juni och är 9 månader gammal. Nu är det alltså 4 barn på gatan som är födda 2012 och på hela gatan är det nog 21 barn!! På bara 13 hus, inte illa! Visserligen är en del av tonåringar eller snart tonåringar, men ändå.

Om två veckor ska vi alla på gatan träffas och bilda en samfällighet. Vi har gemensamt ansvar för en del stora gräsytor, lekparken och planket mot vägen. Vi har en boulebana också men den skulle vi vilja använda till något annat, man kan ju spola is på den i och för sig på vintern så kidzen kan åka skridskor!

Nu väntar majskrokar i soffan framför tv:n, fredagsmys is on!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar