Bloggportalen Statistik

torsdag 31 januari 2013

Soff- klättraren

Igår var jag och Nils som sagt på ljusparty hemma hos Madde och Glenn. 
De har fått det så fint nu i deras hus! Verkligen så mysigt, och Madde är ju suverän på att göra sina hem mysiga. Det har hon alltid varit!

Nils var verkligen i sitt esse och levde loppan. Han försökte stjäla showen från partylite- demonstratören genom att banka med allt som gick att banka med, sprang runt, ställde sig framför henne, rev sönder hennes broschyrer m.m. Så jag hade fullt sjå med att hålla pli på lillgrabben! Nästa gång Madde, så stannar Nils hemma haha! :)

Nils fick även ett spö, som är en kattleksak, att leka med. Det bröt han av rakt av på mitten. Ups! Nils gillar ju att bryta av saker, nagelfilar är särskilt roligt att bryta av tycker Nils.

För övrigt så har Nils lärt sig att klättra upp i soffan själv, helt och hållet för egen maskin. Pontus berättade att Nils hade suttit på golvet i vardagsrummet och Pontus hade gått in i köket. När Pontus kom tillbaka så satt Nils i soffans hörn och tittade på tv. Jahopp. :)

Jag ska inhandla en matta till att ha under soffbordet för då blir det ju lite dämpning åtminstone när Nils ramlar ner, för det lär ju hända titt som tätt nu säkerligen!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar