Bloggportalen Statistik

onsdag 9 januari 2013

Kinkig stackars Nils

Igår kväll var vi bortbjudna på middag hemma hos Michaela, Jonas och Olle ute i Sund. Michaela hade lagat en supergod kålpudding som vi åt med kokt potatis, jag måste nog fjäska reda på receptet..!  Sen bjöds det på en minst lika god efterrätt i form av en citron-kladdkaka! Snacka om vardagslyx! Stort tack för maten!

Nils blev kinkig på kvällen så vi fick åka hem tidigt. Han var lite varm så det var nog vaccinationssprutorna som spökade, man kan ju få feber av dem. Men lite fick ju Nils och Olle leka iallafall och Nils fick träffa hunden igen, det går bara bättre och bättre! Igår var han inte alls så rädd :).

Nils fick åka hem och hoppa i sin julklapp från moster och krypa till kojs. Han sov ända till 08:15 i morse, utan att vakna en enda gång! Så nu har vi haft tre bra nätter i rad. Kanske har Nils fattat galoppen nu med nattsömn, alldeles lagom till att jag börjar jobba IMORGON! Kommer verkligen kännas jättekonstigt imorgon att åka iväg till jobbet, och ny väg ska jag åka och allt. Sist jag jobbade så bodde vi ju i stan!





Nya pyjamasen från moster!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar