Bloggportalen Statistik

söndag 23 december 2012

Förbättring

Nils har kräkts och haft diarré så det är ju någon typ av magsjuka som han har fått iallafall. Nils första magsjuka, även det en milstolpe om än en tråkig sådan! Men nu har han inte kräkts på några timmar och han åt ordentligt vid 14-tiden så det verkar ju inte vara någon allvarligare magsjuka. Han är ju lite hängig men ändå lekfull och är igång och går runt här hemma iallafall. Lina och Petter var på A6 innan och köpte med sig vätskeersättning från Apoteket som de var här och lämnade innan. Lina hade nyss också varit magsjuk men Petter hade klarat sig.

Vi har bestämt att om inte jag och Pontus blivit sjuka till imorgon så kör vi ändå på julafton här hemma. Jessie jobbar på annandagen så hon får inte bli sjuk men om inte vi blivit dåliga imorgon så skulle hon och Anders också våga sig hit. Det är ju typiskt att sånt här händer lagom till jul! Men, men nu var det ju inte så farligt iallafall.

Jag har bakat Mozartbollar och Pontus har bakat knäck. Knäcken blev stenhård för vår stektermometer fungerade inte på spisen, verkar som att den stördes ut av induktionshällen. Så antagligen blev knäcken för varm, lätt hänt! Till råga på allt så brände Pontus handen på den varma knäcken, inte vår dag idag! :)

Men rådjuren har varit här och hälsat på idag, och det är ju alltid kul! :)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar