Bloggportalen Statistik

söndag 14 oktober 2012

Pysseldag


Idag har vi haft en riktig lugn dag inomhus p.g.a. det tråkiga, regniga vädret ute. Men jag gillar sådana här dagar också då man kan gå runt hemma, småfixa lite och bara känna lugnet! Jag har rensat ut två garderober idag, varit och slängt en enorm mängd skräp, handlat och nu sitter vi och fikar. Vi hade tänkt att tända första brasan för hösten men vi har glömt att ta hem ved från Knois tyvärr så brasan får låta sig vänta tills nästa helg istället. 

Nils ligger och sover middag. Han är väldigt regelbunden med sina sovtider, han somnar alltid nästan på pricken kl.13 och sover sen mellan 1,5-2 timmar. Det är verkligen en av favoritstunderna på dagen när det blir helt tyst i huset och man kan få lite egentid!

Egentligen så borde en av oss gå ut till garaget och fortsätta målandet så det blir färdigt någon gång, men ingen av oss är direkt sugen på det nu när det är så ruskigt ute. Pontus jobbar kväll nästa vecka så då kan vi få lite gjort i garaget på förmiddagarna. Vi gör nog så, inga måsten idag! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar