Bloggportalen Statistik

fredag 26 oktober 2012

Overall-premiär!

Idag när vi skulle åka iväg på förmiddagen så var det minusgrad ute så Nils fick inviga sin nya overall. Den är i storlek 80 men såg så stor ut så jag trodde aldrig att Nils skulle passa i den, men när den väl kom på så satt den riktigt bra! Själva "skalet" ser väl större ut än vad insidan är. Vi begav oss till barnhörna- invigningen på Konditori Rosetten på Kålgården och det var ganska mycket folk men vi fick ett ledigt bord som tur var. Det var gratis kaffe så vi fikade riktigt billigt idag! :)

Efter några timmar där så vi rullade vi iväg mot centrum, jag passade på att lämna tillbaka två böcker på bibblan, sen hälsade vi på min syster på New Yorker och Johannas syster som jobbar på Nordea, vi var en sväng på Lindex (gud så mycket fina barnkläder de har inne nu!), på Apoteket och handlade ytterligare en kräm för att testa på Nils kind, denna gång krämen Locobase Repair som tydligen ska vara bra, och sen var vi och handlade på nya Coop vid Östra torget. Smidigt med en matbutik i city!

Pappa har varit här hemma sedan lunch och han och Pontus har satt upp listerna i garaget, det är ju nu äntligen färdigmålat! Nu ska bara arbetsbänkar och hyllor upp, sen är det klart!

Vi fortsätter på invigningstemat idag och ska ikväll inviga vår fonduegryta som vi fick i bröllopspresent, ska bli spännande och förhoppningsvis gott!



Okej, kanske liiite för stor overall! :)
Nils har börjat använda sin matstol som gåvagn, så han knallar runt i köket med den..! :)


Den här krämen var verkligen riktigt tjock och verkar bra.. Upp till bevis nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar