Bloggportalen Statistik

tisdag 18 september 2012

Första matkassen från Familyfood!

Igår var vi på öppna förskolan, för första gången i den stora gruppen för barn mellan 8-12 månader! Det var en fartfylld grupp men bebisar som var överallt och ingenstans :) Nils var så trött när han kom hem så somnade på vägen upp till sängen och sov sedan nästan 2 timmar! Det var en rolig grupp och kul att se alla stora barn som var närmare året!







Utslagen Nils efter lek och stoj på öppna förskolan :)
Innan förskolan så var vi och letade efter badblöjor i matbutiken. Liberos var slut men vi hittade Huggies badblöja men den fanns bara i stl.5 som är för barn mellan 11-18 kilo. Nils väger ju cirka 10,5 kilo så vi får hoppas att blöjan håller sig på plats så vi slipper en nakenchock! :) Vi ska ju imorgon till badhuset i Vaggeryd där de har babysim på tisdagar mellan 10-11 och det kostar bara 40 :- per gång. Så jag, Nils, Emma, Nellie,  Johanna och Vincent ska dit och plaska!

Igår kom vår första matleverans från Familyfood! Så smidigt och framförallt skönt att slippa komma på vad man ska laga! Vi har beställt så vi får matkasse hemlevererat varannan vecka. All mat är ekologisk och närodlad så det är verkligen hög kvalité på alla matvaror! Igår kväll lagade vi en krämig pasta med kassler som var så sjukt god!! Jag lägger upp receptet sen ikväll för det måste ni bara laga!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar