Bloggportalen Statistik

lördag 25 augusti 2012

Nils matvanor!

Nu äter Nils ganska mycket varje dag och har så gjort i några veckor nu! Det går bara bättre och bättre för varje dag, och inte lika klabbigt längre eftersom han fokuserar mer nu på att äta än att stoppa händerna i munnen och sen kladda ner hela sig och matstolen :)

Han äter nu lunch varje dag och då äter han oftast spagetti och köttfärsås, Nestlé inte Sempers!, och någon efterrätt till det. Efterrätten är fruktpuré oftast men nu har jag kört med päronyoghurt eftersom det var en sån succé! Han dricker även vatten till maten som han gillar jättemycket!

Vid 18- tiden får han gröt till kvällsmat, detta efter tips från BVC för att han ska sova bättre på natten. 



Vid 22 dricker han cirka 200 ml välling.

Och sen ammas han med cirka 2-3 timmars mellanrum fortfarande. Nu ska jag nog även snart öka upp med mat även till frukost. Jag försöker passa mattiderna så det blir samma tider varje dag, lättare att komma ihåg själv då och det ska ju vara bra med fasta rutiner för barn.



Nya bodyn som Nils fick av sin mormor!
Igår hade vi fredagsmys när Pontus kom hem från jobbet vid 20:30. Räkmacka med marinerade grönsaker, och sen melon, vindruvor, lite lösgodis, polly och nötter till filmen Straw dogs med bl.a. kKate Bosworth och vår Alexander Skarsgård. Filmen var sådär men jag tycker ändå den var sevärd!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar