Bloggportalen Statistik

fredag 13 juli 2012

Nils kryp-framsteg!

Igår åkte jag och Nils till Vaggeryd vid lunchtid och stannade där ända fram till kvällen. Pontus och Ulf var iväg och hämtade några fler stenar och dekorationssten som vi ska ha i "trianglarna" mellan plattorna. De fyllde trianglarna med vanligt grus, la på en markduk och täckte sedan med dekorationsstenen. I en av trianglarna hade vi egentligen tänkt att ha gräs, men det hade inte blivit så praktiskt på vintern då vi behöver göra av snön någonstans, och det är ju snyggt med sån där dekorationssten också!
Så här blev resultatet:
Före:

Efter:

Nu kryper verkligen Nils på riktigt! Lägger man en leksak en bit ifrån honom så kryper han till leksaken, och det går ganska fort! :) Så roligt! Det måste vara så kul för honom att äntligen kunna ta sig framåt för egen maskin, man verkligen märkte innan hur frustrerad han kunde bli när han inte nådde till sina leksaker eller vad det nu var som han ville ha tag på. Här är en länk till en filmade som vi spelade in när Nils kryper riktigt långt: http://www.youtube.com/watch?v=5b5fakSpu-M 

I går kväll så gav vi Nils 50 ml extra urpumpad bröstmjölken efter tips av Johanna, och sen somnade han 23:30 och vaknade inte förrän.... 02:30. Och då ville han verkligen ha mat, det gick inte att inte ge honom. På natten är man ju lite bekväm också, vet man att mat får honom lugn så ger man ju honom det. Men det var ändå skönt att han sov 3 timmar i sträck, det är inte fy skam! :) Sen sov Nils till 05:00 ungefär tror jag och ville då äta, sen somnade han om men vaknade med en timme emellan och ville käka. Så ja, detta skulle jag nog vilja säga var en ändå ganska bra natt! :) Vi ska testa med lite extra mjölk ikväll igen och se vad som händer! Haha, vi skrattade åt honom efter den stora måltiden igår kväll, han var så mätt och verkligen suckade av mätthet haha! Och han var sådär helt "päsig" så mätt var han! :) Så vi trodde verkligen att han skulle sova typ hela natten, men i natt kanske han gör det!


Nu har mamma och pappa åkt iväg till Karlskrona där de ska övernatta två nätter för det upplevelsepaketet som hon fick från oss barn i 50-årspresent. Jag ringde igår till deras hotell och ordnade en extra överraskning så när de kliver in på sitt rum så kommer det där att stå 2 stycken Eriksberg öl och lite snacks som de kan njuta av efter den ganska långa resan! Och det står en hälsning att det är en present från barnbarnet Nils, haha :) De blir nog riktigt överraskade! Kul att överraska tycker jag, men ni som har följt mig nu ett tag vet ju om detta haha :)

Lite fler bilder på det färdiga resultatet utomhus! :


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar