Bloggportalen Statistik

måndag 21 maj 2012

Måndag!

Fick hem de kort som jag skickat efter förstoringar på och så här fint blev det! Ramen heter Söndrum i måttet 21X30 och finns att köpa på IKEA för endast 79 riksdaler! Passade fint ihop med den fina candelabern som vi fick i bröllopspresent av mormor och morfar! Vi fick en jättefin Bengt och Lotta- lampa av Boris och Birgitta i bröllopspresent som jag ska ha på vår nya skänk som bör komma snart! Visste ni att varje rum bör ha mellan 5-10 ljuspunkter med olika funktioner?



Igår pratade jag med Johanna i telefon! Hon ligger kvar på BB och är självklart fortfarande ganska mör så hon blir nog kvar några dagar till. Förlossningar är ingen picknick! :) Men man skulle ändå aldrig ha velat vara utan den upplevelsen. Det var jättekul att prata med henne och höra hur allting hade gått. Tänk att Vincent äntligen är här, ska bli så kul att träffa honom! 

Igår var jag ute i trädgården, eller blivande trädgården rättare sagt, och skyfflade jord. Förberedde så att uteplatsen blir 4 meter bred istället för 3 meter, det kommer vi nog inte att ångra! Bättre att göra lite större nu på en gång. Det var underbart väder så jag kunde skyffla i bara linne och passa på att få lite mer färg.




Idag är vi med i JP, tillsammans med kronprinsessan, Daniel och lilla Estelle!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar