Bloggportalen Statistik

fredag 18 maj 2012

Bebis på g!

Johanna sms:ade i förmiddags och skrev att hennes vatten hade gått kl. 2 i natt! Värkarna startade direkt och har varit regelbundna med 6-11 minuters intervall. Vid 10 var det 4-6 minuters intervaller och de fick tid 11:30 för kontroll! Har inte hört något mer sen dess så antagligen fick de stanna kvar på förlossningen. Men snart kommer nog ett sms om att Vincent är ute! 
För exakt 4 månader sedan låg man själv på BB med en nykläckt underbar liten Nils :) Johanna och Anders har verkligen en underbar tid framför sig! Ska bli så kul när Vincent och Nils kan ha sin första playdate! :)


Idag fick jag brev från specialistläkaren som jag hade på förlossningen gällande svaret från bäckenröntgen! Det gick ju fort iallafall :) Röntgen visade att jag har goda mått på mitt bäcken och det borde inte vara för litet för en vaginal förlossning. Så vid nästa graviditet finns det goda chanser för att kunna föda vaginalt. Hmm, ja.. Vet inte riktigt vad jag känner inför detta, vi får nog helt enkelt ta det som det kommer vid nästa eventuella graviditet! Ingen idé att grubbla över det nu :)


Idag har grävmaskinisten varit här och spridit ut jordhögarna, blir jättebra! Han förberedde även för häcken på framsidan. Pontus kompis Casper kommer eventuellt hit med matjord idag, skulle vara bra! Sen kan vi så gräs och börja med plattsättningen och uteplatserna! Härligt att det går framåt!
Nils tittar på när grävmaskinen jobbar :)




På förmiddagen var jag och Nils i Hakarp på hembygdsgården och letade efter Maddes bålslev som jag inte kunde hitta hemma. Den hade varit Maddes mormors så det var lite affektionsvärde i den så det var ju typiskt att just den hade försvunnit! :) Som tur var så hittade jag den i en kökslåda i köket!


Sedan åkte jag och Nils till Ica Maxi. Fastän vi var där på förmiddagen så var det galet mycket folk där och ett otroligt tempo! Många som är lediga idag för att det är klämdag säkert. Innan jag blev föräldraledig så var jag också sådär att allt skulle gå så himla fort och jag stressade jämt. Ofta stressade jag för att slippa stressa, haha hur konstigt det än kan låta :) Men nu när jag har varit föräldraledig ett tag och verkligen aldrig har bråttom så är det ganska kul att stanna upp på t.ex. Ica Maxi när det är sådär riktigt mycket folk och bara titta på hur folk beter sig! Det är ganska intressant faktiskt och lite småroligt! :) Men om ett år när jag jobbar igen och ska passa dagistider och hinna handla så kommer jag säkert bete mig som en stressad älg under älgjakten i matbutiken igen haha :)


Nu ska jag utföra lite hushållsbestyr och sedan ska jag läsa nya numret av Vi föräldrar tillsammans med en god kopp kaffe med smak av hasselnöt som jag verkligen kan rekommendera! Blir ännu godare med lite skummad mjölk till. Fick bl.a. två olika kaffesorter i en goodie bag från Madde och Glenn i bröllopspresent, mycket uppskattat! :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar