Bloggportalen Statistik

torsdag 2 februari 2012

Bilder!

All flytthjälp! (Rolf fotar)

Lunchdags för alla hungriga flyttare

Greta hade lagat goda pajer
Pontus och Nils är trötta och har däckat framför tv:n :)

Nils tittar på sin första rävlocks-film! :)

Huset by night

Första barnvagnspromenaden i Bråneryd!


Blöjbyte


En söt Lilleman! :)

Idag slutbesiktigades huset! Det var inga större anmärkningar så det känns skönt! Lilleman ligger just nu och sover i vår säng, han har varit vaken ända sen klockan åtta i morse så nu är han nog trött Lilleman! Pontus är och lockar räv så jag och Nils har hela huset för oss själva, vad ska vi hitta på för bus? :) Imorgon så kommer Rolf och Greta hit och har med sig smörgåstårta som alla hantverkare bjuds på, dessvärre så är de flesta hantverkare iväg på annat så det blir nog bara två snickare som kan komma tyvärr.


Sedan får vi besök av Madde och Glenn på eftermiddagen, ska bli kul! De har ju varken sett Nils eller huset ännu! :) Jessica och Anders kommer nog också i helgen.


Igår var pappa här och hjälpte till att montera upp garderobsinredningen i våra skjutdörrsgarderober, det blev väldigt bra! Morsan skulle egentligen också kommit igår men hon har ingen hud under fötterna på grund av sin psoriasis så hon kan inte ens gå nu! Resten av kroppen har blivit bättre men inte fötterna. Förhoppningsvis kan hon komma i helgen då vi ska montera upp lamellgardinerna i köket. Hon missade en god middag igår som vi bjöd på, lövbiff-rullader med ädelost och ugnsgratinerade rotfrukter, det var smaskens! Vi får bjuda morsan på mat snart igen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar