Bloggportalen Statistik

torsdag 9 januari 2014

Lyx!

Det var gudomligt med sovmorgon kan jag säga, känns enormt lyxigt! 
Natten var sådär med de "vanliga" krämporna och till råga på allt en Nils som kissade ner sig och som sen låg som klistrad på mig som vanligt, mysigt också såklart men väldigt varmt och gör det ännu svårare att vända på sig. 

Nils har kissat ner sig några nätter i rad nu och jag vet inte riktigt varför, men jag misstänker att han ligger och pillar undan blöjan, trots att han har en hel pyjamas och inte en tvådelad. 

Jag piggnade till när Nils och Pontus åkte till dagis idag på morgonen, men efter toabesök så gick jag och la mig igen och lyckades somna om, så skönt.

Igår var jag ju hos frisören, så nu är den sista "to do"- saken utförd, förlossningen kan starta! :) Efter klippningen så åkte jag och fikade hemma hos Madde, troligtvis sista gången vi sågs nu innan bebis! Nu är det väldigt mycket som känns som "sista gången" innan jag är två-barns mamma :)

Nu ska jag slå in en present som Nils ska få från bebisen när den kommer hem, vi läste att det är bra att göra så för då får Nils en positiv första upplevelse av bebisen. Haha, ge barnet socker, transfetter eller leksaker så har du en vän för livet! ;)


2 kommentarer:

  1. Vad skönt att du hunnit med allt nu! Hoppas så för din skull att allt går bra med förlossningen!

    Vill också passa på att tacka för mallen till festprogrammet! Det blev verkligen en succé! :)
    STORT TACK för hjälpen! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att du fick nytta av mallen! :) Kram!

      Radera