Bloggportalen Statistik

söndag 12 februari 2012

Det var den helgen!

Jahopp, då är den här helgen snart till ända! Det har varit en mycket bra helg med många trevliga besök!
Igår var ju Cickan, Erik och Rallan här och åt middag, vi lagade lasagne. Rallan gillade Nils mycket och ville gärna slicka på honom :) Det är bra att Nils får träffa lite djur så hans immunförsvar lär sig tåla djur så han inte blir allergisk, en teori vi har :) Snart ska han få träffa Johanna och Anders katter också så har vi täckt in ytterligare en djurart :)
Cickan hade med sig vigselringen och den blir så fin!! Den passade perfekt också som tur var! Hon tog även med sig min förlovningsring för att töja ut den till storlek 16 istället för 15, så kommer även den sitta perfekt! Nu ska vi bara välja vad som ska stå i ringen, vi får fundera på det lite..


Idag fick vi besök av Johanna och Anders som var här på lunch, vi slog på stort och lagade fylld fläskfile med mozzarella och soltorkade tomater, potatisgratäng och grekisk sallad! Johanna är nu i vecka 26 så det närmar sig med stormsteg! De hade med sig inflyttningspresent till oss och presenter till Nils, så snällt! Tack så mycket! :)
Jag undrar hur många presenter lilleman har fått egentligen sedan han föddes, det måste vara hur mycket som helst! Han är en bortskämd bebis och kommer nog bli ett bortskämt barn eftersom han är första barnbarnet på båda sidor :) Men det gör inget så länge han får lära sig att dela med sig! :)

Älskar den här bilden jag fick på Johanna, Anders, Nils och lilla pyret i magen!:



Inatt klockan 01:03 så blir Nils exakt 4 veckor gammal! Oj, vad de veckorna har gått fort, älskade unge! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar