Bloggportalen Statistik

tisdag 14 februari 2012

Alla hjärtans dag!

Idag är det Alla hjärtans dag! Jag ska snart börja laga en smaskig middag som ska vara färdig lagom till Pontus kommer hem från jobbet och så har jag köpt/gjort några presenter till honom! :)
Egentligen är ju varje dag alla hjärtans dag men det är kul att anstränga sig lite extra ibland tycker jag, det är viktigt att vårda kärleken! :)

Igår var jag och lilleman på BVC och vi gick till vårdcentralen, det tog 20 minuter att gå, inte så farligt! Det var fint väder med så det var skönt med en promenad.
Lilleman väger nu 5100 gram och är 57 cm lång, han växer så det knakar! Han har redan nu vuxit ur sina byxor i storlek 56, hans favoritbyxor också i jeans med Laban- tryck, tråkigt att redan behöva lägga undan dem :(
Nu har han också gått upp i blöjstorlek, till storlek 3, så nu får det plats extra mycket bajs haha :)


Igår eftermiddag kom svärmor förbi, hon ville träffa Nils när han är vaken för en gång skull men givetvis låg han och sov när hon kom :) 5 minuter efter att hon åkt så vaknade han typiskt nog och var hur aktiv som helst!

Vid 18:30 kom Jon, Karin och lilla Matilda och hälsade på och fikade. Karin är gravid med deras andra barn och de ska ha i april! Matilda tyckte det var jättekul att vara i Nils barnrum och kolla igenom hans leksaks- och boklådor :) De hade köpt en jättefin body och byxor till Nils som han tackar och bockar för! :)

Idag var det en man från Jönköping Energi här och installerade en värmemätare. Tydligen så har vi haft fel mätare så vi får börja betala från och med idag! Han som var här sa att vi hade gjort åt energi för 900:- enligt den felaktiga mätaren som vi nu slipper betala, woho! Vilken tur vi har! :)

Idag har jag också ringt till Kastrullhäxan och beställt catering, de tog inget extra för utkörning så de var rejält mycket billigare än Stockmakaren, nästan 4000 kronor billigare!, så jag ringde till Stockmakaren innan och avbeställde. I buffén från Kastrullhäxan ingår detta:

Laxrullar med cantadou pepparrot, lax och sparris, skaldjurspaté med romsås, lantpaté med fikon och lagerbladsmarmelad, serranolindade mozzarellakuddar, ostpaj, tjälknölsrullar med potatissallad, fläskfilé med bacon, champinjoner och chipotele, potatisgratäng, sallad, smör o bröd

Mums! Blir hungrig bara av att läsa :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar