Ingredienser till 4 portioner:
600 gram vita fiskfiléer (i detta fallet torsk)
1 morot
1 krm vitpeppar
1 krm curry
2 st paprikor
300 g zucchini/squash
2 dl vispgrädde
1 st purjolök
15 g smör
1 msk vetemjöl
1 tsk salt
1 tsk timjan
1 msk vitvinsvinäger
Så här gör du:
- Koka potatisen.
- Kärna ur paprikorna.
- Skär paprikan och squashen/zucchinin i tärningar.
- Strimla purjolöken.
- Skiva moroten tunt.
- Fräs grönsakerna i några minuter i smör
- Strö över mjöl, salt och timjan.
- Häll på vinäger och grädde.
- Dela fisken i portionsbitar.
- Salta och peppra.
- Lägg ner fisken i grönsakspytten.
- Strö över kryddmåttet curry.
- Låt sjuda under lock 5-8 minuter.
- Strö över lite färsk timjan.
:-)
SvaraRaderaFor you! :)
SvaraRaderaFor you! :)
SvaraRaderaFor you! :)
SvaraRadera