Bloggportalen Statistik

torsdag 9 augusti 2012

Slottsvillan, M&G-besök samt lyckad rävjakt!

Häromdagen gick vi en ny kvällspromenad- runda. Vi gick in till Slottsvillan i Huskvarna och det var så fint där! Slottsvillan är verkligen en häftig byggnad som man kan titta på jättelänge, den är lite läskig också på något sätt. 
Jag kan verkligen tänka mig att det spökar där! Nu renoveras byggnaden så man ser ju inte slottsvillan så väl på bilderna tyvärr.





Igår var ju Madde och Glenn här och fikade, jag hade bakat blåbärspaj för första gången som blev riktigt god! Pontus jobbade ända till 18 så han missade dessvärre besöket, men han fick smaka på blåbärspajen när han kom hem :). Allt var väl med Madde och Glenn, nu var det alldeles för längesedan vi sågs! Vi får hitta på något snart igen då Pontus kan vara med! 

Pontus är fortfarande euforisk efter att han sköt två rävar i förrgår, han är såå stolt över detta hihi :) Förra jaktsäsongen satt han ju och lockade räv i hur många timmar som helst utan att skjuta någon utom en då i slutet av säsongen, men denna säsong sköt han två stycken på första försöket! Bra start på höstens jakt, men den stora frågan är ju om det ska bli någon älg? Det är bara älg och rådjur som räknas som byte tycker jag iallafall, det är ju bara det som man faktiskt har någon användning av!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar