Bloggportalen Statistik

lördag 21 april 2012

Pontus svensexa :)

Idag är Pontus iväg på sin svensexa! Han hade ingen aning om att den var
idag och de hade gjort ett väldigt bra jobb med att lura honom! Per hade bestämt med Pontus idag att de skulle åka och jaga vildsvin så Pontus var helt inställd på det, haha :) Per kom och hämtade Pontus som var klädd i full jaktmundering. En liten stund efter att de åkt iväg så kom Erik med alla grabbar och lämnade Pontus vapen m.m. och jag hade sen innan plockat ihop en kasse med finkläder till Pontus som han ska ha ikväll. De hade kidnappat Pontus vid Jet och han satt nu med en huva över huvudet, handfängsel och hörlurar i baksätet i en bil haha :) Kan tänka mig att han var rätt nervös där han satt! Nu skulle de åka till Sävsjö till en skjutbana där sen vet jag inte vad de mer skulle hitta på, kul lär de nog få iallafall! :) Haha, såg nu med att de hade "facerape":at Pontus på Facebook och skrivit i hans status "Ska ägna resten av dagen åt vaselin, omogen gurka, nyinköpta "vuxenfilmer" och hushållspapper", haha! De ringde nu och ville ha pinkoden till Pontus telefon så det lär väl bli mer av den varan.. :)

Här är några av de roliga hattarna som vi kommer att erbjuda gästerna på bröllopet till deras gäst-porträtt! :) Frida har ordnat ett gästalbum där gästerna har egna sidor där de får skriva en hälsning och sen kommer vi att klistra in deras gäst-porträtt vid respektive hälsning, en lite roligare variant av gästbok! Jättekul att ha sedan!

Ikväll så ska jag och Jessie ha myskväll med kinamat, snask och film! Vi ska även göra ytterligare en provsminkning och testa brudklänningen med underkläderna. Jag är även hundvakt idag åt Rallan så det får ju bli lite barnvagns/hund-promenader idag också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar