Bloggportalen Statistik

onsdag 29 februari 2012

Söt TV!


Den här lilla söta tv:n fick vi låna av Pontus föräldrar igår så nu har vi något att titta på iallafall! Det ser väldigt sött ut med den här lilla miniatyr-tv:n :) Pontus föräldrar har den som köks-tv så de kunde avvara den, snällt!
Nu får vi bara hoppas att vår tv går att laga, särskilt nu eftersom vi hade glömt bort att ännu en räkning från husbygget kommer idag, räkningen från plattsättaren... och den kommer inte vara billig! Vår trädgårdsbudget bara krymper och krymper, det kanske slutar med att vi bara har råd att så gräs! Så illa får vi hoppas att det inte blir men det kan bli så om inte alla dessa oväntade utgifter slutar att ösa in. Men egentligen är det ju inte hela världen om vi inte kan göra allt i vår, plattorna till exempel som är dyrast kanske vi får lägga nästa år istället.


Just nu ligger lilleman och gymnastiserar i sin mjuklift, han verkar ha en del överskottsenergi :)




Ikväll kommer mina föräldrar hit. Pappa ska sätta upp den sista rullgardinen och lampor. Vi måste också få upp mobilen till skötbordet som vi fick av Nils farmor! Jag har inte vågat sätta upp den själv för jag tänker att jag kommer sätta skruven i någon ledning eller nått haha :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar