Bloggportalen Statistik

torsdag 16 februari 2012

Shopping-dag!

Idag har Pontus varit ledig, han jobbar ju i helgen men då är han ledig torsdagen och måndag, torsdag nästa vecka.
Så idag på förmiddagen så åkte vi först och hämtade ut ett paket på Jörgens butik i Huskvarna, sedan åkte vi till Mimosa blommor på Torpa och beställde brudbukett och en liten ros till Pontus frack! Brudbuketten ska hämtas på bröllopsdagen så jag får nog skicka min kära värdinna Madde att hämta den medans jag är hos frisören! Så här kommer brudbuketten att se ut:


Jag satt med Nils nu i bärselen och kände plötsligt en välbekant lukt och stack in handen bakom hans rygg och blev härligt blöt på handen! Jag fick 99:- rabatt på Pampers blöjor så vi tänkte att vi skulle köpa Pampers och testa, vi har ju bara använt Libero hittills, men jisses vilken skillnad det är på blöjor och blöjor! Pampers är mycket tunnare och läcker jättelätt så när han bajsat mycket så läcker det ut på ryggen, inte så mysigt! Plus att allt han har på sig eller ligger på måste tvättas. Näe, vi får återgå till Liberos blöjor! Pampers kanske är bättre på större barn sen, någon som har erfarenhet?

Efter Mimosas blommor så åkte vi till IKEA för att handla, vi hade en lååång handlingslista. Vi handlade bara knappt hälften av allt vi behövde men det var för att vi kom på att vi inte fick plats med så stora grejer i bilen eftersom vi hade barnvagnen i bagaget, lilleman i baksätet tillsammans med mig och i framsätet får det inte plats så mycket direkt :)
Så Pontus får åka och köpa det vi inte fick plats med imorgon, vi hittade ett jättebra skötbord som vi ska köpa till övervåningen. Just nu har vi en provisorisk skötstation på övervåningen där vi byter blöjor på natten, men den är verkligen inte så praktisk och man börjar få ont i knäna... :)


Detta skötbord hittade vi på IKEA:

Det var så bra för det var brett och höga kanter så då är ju inte risken lika stor att lilleman kan rulla över kanten... Hu, det är verkligen ens värsta mardröm! Sen var det bra förvaring på bordet så man smidigt kommer åt det man behöver!

Det vi fick med oss mer från IKEA var galgar, till alla våra garderober och vi köpte även barngalgar så kan man hänga upp lite av Nils kläder, tre stycken rullgardiner som är till barnrummet och gästrummet, fårskinn till barnvagnen, pläd till soffan, en ny stekpanna en av våra gamla fungerade ju inte på induktionshäll grr! :) och lite andra småprylar som vi behövde.

Det vi inte fick med oss var skötbordet, gardinstänger, gardiner och dörrmatta. Dörrmatta får vi leta efter någon annanstans för det fanns ingen med rätt mått som passade på IKEA tyvärr.

En eloge förresten till IKEA:s amnings- och skötrum! Det var jättesmidigt att både amma och byta blöja på lilleman i ett av amningsrummen, blev riktigt imponerad över hur de verkligen tänkt till! :)

Efter IKEA var vi på Mekonomen och hämtade vår lilla röda bil som avgasröret gått sönder på, jäkla bilar! Linda och Zacke på verkstan hade köpt en present till Nils:
Tack! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar