Bloggportalen Statistik

lördag 14 januari 2012

Framsteg!

Dagens bebisrapport:
Igår släppte slemproppen! Åtminstone en del av den. Såg ut som en genomskinlig dallrig geléklump! Jag kanske borde varna känsliga läsare innan jag skriver för intima detaljer haha :)
Jag har haft som en molande menssmärta i nedre delen av magen som varierar i styrka men känns ändå ganska konstant sedan igår kväll. Kan det vara så att jag nu är i latensfasen? Om det är det så borde värkarna komma i gång ganska så snart tycker jag.. Latensfasen kan tydligen vara mellan 8-20 timmar, men ibland längre. Väldigt spännande är det iallafall och skönt att vi äntligen märker att det händer något!

Dagens husrapport:
Igår kväll var jag och Pontus och kollade på huset och jisses vad det hade hänt grejer nu!
Allt som skulle tapetseras är färdigt dvs. fondväggen i köket, tapeter i vardagsrummet, tapeterna i stora sovrummet och fondväggen i det ena barnrummet. Fondväggen i barnrummet blev så himla söt! Ljusblåa tapeter med bilar på :) Vi blev jättenöjda med alla tapeter, skönt det! Det är ju så svårt att välja tapet när man inte vet hur det kommer att se ut i det stora hela.

Trappan var nu även på plats men inte helt färdigmonterad och trappstegen är täckta med kartong. I köket så var hällen och fläkten på plats samt alla spotlights i köket samt hallen. Det blev jättebra med LED-lampor, väldigt behagligt ljus! Utomhuslamporna på garaget var också monterade, blev jättebra!

OBS! Fortfarande skyddsplast på nedre delen av köket, det ska alltså inte vara blått :)




Så här ser min mage ut idag. Det spänner väldigt mycket kring naveln och naveln är nu helt ut- och invänd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar