Bloggportalen Statistik

lördag 7 februari 2015

Två veckor idag

Idag är det exakt två veckor kvar till flytt! Stort tack till er som har erbjudit oss flytthjälp, den tar vi tacksamt emot! ♡ 
Flyttskåp är bokat och jag ska beställa smörgåstårta till flyttdagen. 
Vi har redan börjat flytta mycket så jag tror att stora flyttdagen kommer gå väldigt smidigt. 
Sedan har vi 4 dagar på oss att städa ur huset här i lugn och ro, så det blir en bra tidsplan. 

Den 28:e februari flyttar hyresgästen på övervåningen ut och då börjar vi direkt att riva på övervåningen. Och sen om kanske 2 månader så kan vi äntligen flytta upp våra sovrum till övervåningen. Under tiden ska vi även, med hjälp av far, bygga altanen (2.0) och sen ska det upp staket, fixas lekplats m.m. 
Tur att man vet vad man ska göra av sin tid iallafall! ;)

Och i husets undervåning nu så är det mest småfix kvar för snickare och elektriker, största jobbet kvar är för målaren som tyvärr inte kunde komma förrän nästa vecka. 
Då är det fondvägg i köket som ska tapetseras och sen hela vardagsrummet där det ska spacklas, målas lister, tak, tapetseras.. Ja det blir nog på det berömda håret!

Men vad bra det blir!! Det blir mycket bättre att vad vi hade kunnat föreställa oss när vi började planera det här för ett år sedan. 

Så tacksam för våra underbara hantverkare, om ni ska renovera hemma så vänd er till Anfro Bygg!


Stenbänkskivorna har anlänt! Inte helt problemfritt, (problem med utskärningen vid hällen), men det verkar lösa sig tack och lov!
Ska försöka ta lite bättre bilder snart så man ser färgerna bättre
Vedspisen Viking 30 äntligen på plats tillsammans med stenskiva och vedfack, bara att ordna den vit kvar! Allra helst hade jag velat haft klinkers framför vedspisen men det gick inte p.g.a. något med golvet (höjd?) ja, kommer inte riktigt ihåg haha :)
Snickar-Ola lägger golvet i vardagsrummet. Det blev ett enstavigt ekgolv, Kährs Cornwall. 

Klart!
Bara diskbänken kvar i tvättstugan och lite annat småfix


Nu är nästan alla fönster utbytta på nedervåningen, bara 2 gamla fönster sparade vid huvudentréns veranda. Fönstren till övervåningen kommer v.11.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar