Bloggportalen Statistik

tisdag 6 januari 2015

Trappmakare, nakna golv, firande och barnfödelsedagar

Idag åkte julen ut! Nils var så arg igår när vi berättade att julgranen skulle ut idag, men idag så var det lugnt :) Alla jullådor har lastats på släpvagnen och ska ut till Knois. Det har hunnit bli några flyttlådor nu och mycket onödigt som vi inte använder har rensats bort. Så skönt att rensa ut, avskyr när massa onödig bröte står och tar upp plats.

I lördags var Madde, Glenn och bebis i magen här på middag. Om bara några veckor nu så kommer bebisen, ska bli så otroligt spännande! 

Hela söndagen ägnades åt golvrivningen i huset och igår kom en trappmakare och tittade på befintliga trappan. Den går att byta ut men man behöver komma in minst 35 cm längre in i taket (där det troligen ligger en bjälke) så vi får se vad snickarna säger om det. Men på något sätt ska det nog gå!

Igår kväll var jag och Jessie och firade hennes födelsedag. Hon fyller ju egentligen nästa vecka men de åker ju till varmare breddgrader på fredag så vi passade på att förtidsfira. :) Vi åt tapas på Kock och bar (så sjukt gott!) och gick sedan och spelade biljard på Shooters. Shooters är relativt nyöppnat och var himla fräscht! Biljarddelen och bar låg på nedervåningen och sen var det restaurang och bar på övervåningen, väldigt mysigt! Det blir definitivt många fler besök dit!

Idag har vi även tagit kort på barnen och skickat in till JP, faktiskt himla smidigt att de fyller med bara 2 dagar emellan. :) Linnea fyller den 14:e januari och Nils den 16 januari.

Nu ska jag försöka få det lite mysigt här hemma igen, känns ju lite tråkigt och kalt när allt julpynt är borta!















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar