Bloggportalen Statistik

torsdag 26 december 2013

Juldagen

Igår hölls julafton nr.2 i Vaggeryd! Vi hämtade upp Jessie & Anders, Nils sov gott i bilen på vägen ned så han behövde ingen mer tupplur sen, perfekt! 
Efter jullunch och fika så åkte vi upp till mormor och morfar och hälsade på, även min morbror med familj var där. 

Sedan begav vi oss tillbaka till mor och far och delade ut paket! Nils fick bl.a. en superhäftig Stiga Snowracer! Så nu får det verkligen komma snö snart så Nils kan få åka med den, han kommer älska den! Sen fick Nils en kassaapparat från Fisher Price som han älskade, den gick varm hela kvällen. Han fick även en kossa som man hoppar med, den gillar han också supermycket och han försöker till och med mata kossan mellan ridturerna haha! 

Mycket lyckade presenter för Nils del och han går nu mellan dessa leksaker hela tiden, kul med nytt att lek med! Jag och Pontus fick bl.a. pengar, parfym, badrumsartiklar, ett spa-bubbelbad till badkaret och choklad. Jättefina presenter! 

Till mamma hade vi allihopa köpt en ny mobiltelefon till som hon blev väldigt glad över, till pappa hade vi också gått ihop tillsammans och köpt en förvaringslåda som vi fyllt med allt möjligt roligt som pappa gillar!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar