Bloggportalen Statistik

onsdag 25 december 2013

Julafton!

Så var då dagen äntligen här (igår)- julafton! Vi hade dock en riktigt dålig natt med lite sömn då Nils drömde mardrömmar och sen låg och sparkades större delen av natten. Men efter en lugn förmiddag så var vi ändå hyfsat pigga och vid lunch åkte vi ut till Knois. 

Nils somnade i bilen och fick sova kvar en stund när vi kom fram, så han fick en timmes sömn iallafall. Skönt, för annars hade det blivit en lång dag för lilleman. Vi hoppas på samma sak nu när vi ska åka ner till Vaggeryd!

Nils fick träffa tomten igår och blev inte det minsta rädd, det var en väldigt snäll och gullig tomte i år :)

Nils sa "wow" till varje julklapp han fick så det var roligt att han uppskattade sina julklappar! Han fick bl.a. ett garage med bilar, hiss m.m, en mikrofon med massa finesser, kläder, en fe-cape :), lunchlåda och pussel!

Nu laddar vi för julafton nr.2, ska bli mysigt! 

Nils har sovit jättebra inatt men typiskt nog så har jag då istället drömt massa konstiga, halvläskiga mardrömmar och vaknade 05:45, klarvaken. Extremt klarvaken. :) Det var likadant sista veckorna då jag väntade Nils, då var jag ju uppe vid 05:30 och bakade scones och inväntade sen att Pontus skulle vakna.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar